DIY

where did i lay my hat?

Simrishamn 2013

Då va de dax för Simrishamn som jag missat några år,då jag säkert varit upp i Dalarna….

Men i vilket fall lika välordnat å välorganiserat som vanligt. Och snacka om tur me vädret,drog iväg tidigt tkr jag… vid 07,30 för att släppa Rambo en runda i skogen först. Efter några sköna mil i runt 60-miles fick jag plötsligt dåligt oljetryck,tryckte ut att via utgående axel i den hastigheten :o( Men va skit bilen e ju 65-ÅR!,så lite olja…. vi vill ju oxå smörjas upp eller?? medan jag stod där,hant Niklas å Mia upptäcka läget. Svängde av och kolla så allt va OK, innan vi drog iväg igen…. Väl nere i så pass go tid,möttes man av ändå goa och glada eldskälar som brinner för denna helg… All heder åt alla er!!!

Men nog fanns det en som vanligt stack huvet ner emellan axlarna,från klubben DC

Efter att ha promenerat runt i timmar å pratat me alla goa,såg man röken i smågatan. Och tro´t eller ej,men dom försökte grilla på en inglasad balkong i +33gr,gick ju inte så bra me all tändvätska. Men brandkåren gjorde sitt,och kunde få denna sköna plats att fortsätta ha de gött hela dagen

Måste ju oxå slå ett slag för alla andra bil-intresserade. Då jag tankade på vägen hem (jet) i Ystad,hörde jag bara ett sjuhelvetes vissel. Frågade killen i BMW:n om det fanns som det lät…. kan man kanske säga dryga 800hk :o) skulle in på strippen och dra på kvällen

Må bäst och ha de gott den PG

Leave a Reply