DIY

where did i lay my hat?

W&W Varberg/Falkenberg 2013

Måste ju börja med att säga Vemod……..

Som tur va hade jag mitt första,därmed äldsta barnbarn Felicia snart 12år me mig på denna semestertripp i husbilen. Så först några bilder från Campingen i Ullared,där felicia poserar tillsammans med andra husbilar

Helt fantastisk är denna unga dam som står ut me en Farfar på snart 60,men hon älskade uppståndelsen tror jag. Hon lärde sig snabbt och svara på frågor,ta foto med min kamera som ni ser nedan. Ja summa sumarum blev det en härlig tur me hennes förtjänst. Efter några dagar på tokiga GEKÅS lämnar vi detta spektakel,för att först köa oss in på Motorbanan i Falkenberg. Som jag upplevde som strökig och oorganiserad,men va fan först året…?? Därefter till Ica:s parkering i Skrea strax utanför Falkenbergs centrum,första parkett visade det sig :0) Cruisingen kunde inte upplevas bättre än här,Felicia står för dom flesta foto!! Vackert gjort tycker jag,hon får va me fler gånger.. Oljudet under nattsömnen kunde gemföras me nätterna i Bings_Camping tyckte hon.

Men då Nicklas dök upp i sin Ford,fick jag ta över kameran och försöka få igång lite burn-aut. Han kallade mig uppviglare, men döm själv av bilderna om ni tror han va svårövertalad……….. :o) Nejdå,och Mia hade minst lika trevligt!

Efter nu några timmar här,tror jag nog jag kan lova att uppdaterar oftare,ja efter varje ny händels istället……..

Önskar er alla en skön rest på sommar´n den PG

Leave a Reply