DIY

where did i lay my hat?

Midsommar Vintjärn 2013

Till alla er som tror ni firat midsommar,nere i Skåne… Vill jag bara säga att i Dalarna,där firar man midsommar!!

Kommer upp på Onsdagen och bokar in hos mina goda vänner Thomas och Åsa i Kniva,lite grillat och gott ute på altan åt kvällen. Torsdagen går åt att sitta bak i Impala-65:an nercabbat,visas runt i bygden som jag inte haft tid att se trots mina 3,5år uppe i Enviken. Ångbåtsparad i Torsång,lite Whiskey här och där plus glada människor överallt. Avslutar med en tur till Vintjärn,en håla långt ut i skogen me Åsa som chaffis och massor av raggers. Både jag och Thomas blev fulla som fan!! På själva midsommarafton valde jag att vara chaffis,ut till Vintjärn som jag nu varit i en del gånger. Men va fan ingen märker ju ändå att man är nykter,så jag kan ha lika trevligt iallafall. Så till alla er som sitter på nån Camping el hemma hos ngn,vill ni uppleva midsommar haka på nästa år vet jag………….

Leave a Reply