DIY

where did i lay my hat?

Varbergs W&W 2012

Hej alla goa mäniskor!

Ursäkta den dåliga uppdateringen,har blivit påmind om detta av flera både kända och för mig tidigare okända. Det har sina anledningar, men lovar att bättra mig från nu då. Tro bara inte att jag inte varit helt innaktiv, julbord me CoppermineCruisers den 3 december på min 55års deg. Antes 40års fest i Vika med GoGetters som spelade och massor av folk. Ännu ett Succé Street race i våras på Ingarvet med Clas Pettersson som vinnare i sin Corvette. Inte att glömma, raggarrallyt ifrån Borlänge genom byar å stråk med fest och dans som avslutning. Och så lille Martin som sadla sin mc efter arbetet på tors före Midsommar och kom upp till Enviken. Hände massor av trevligt den helgen både hemma hos Acka och i Vintjärns festplats…

Så kommer jag ner till Skåne för att inte missa W&W; i Varberg efter 23år. Alltid kul att träffa dom flesta, och som jag kanske inte träffar meränn den gången på året. Ursäkta den dåliga skärpan på vissa kort,men som vanligt låter jag kameran ligga framme och någon hade pillat lite väl mycke. Men håll till godo me de som finns, mer delar inte jag me mig av. Idag söndag 22/7 packar jag för att åka uppåt Dalarna igen imorgon, känns jävligt konstigt att inte behöva göra plats åt Rocky denna gången. Han som varit med på dom flesta av mina resor i många år, men tyvärr inte orkade me längre.. Nu vilar han i Frid och é me mig i mina tankar istället…..

Ska ändå bli kul att träffa Härnösand:s familjen å alla andra jag gillar uppe i Falun, Som bjuder på garanterat Svergie:s finaster Cruising på Onsdag, arrangerat av vännerna på CoppermineCruisers………

Önskar er alla en soligare sommar och ha det underbart………… Den PG

Leave a Reply